Biografi

RIP OFF grundades under våren 1999 och inledningsvis bestod bandet av fyra talangfulla medlemmar.

Bandets ursprung var mer av en lekfull idé. Under dess utveckling har en betydande resa ägt rum, där två av ursprungliga medlemmar valde att gå vidare till andra äventyr. Från och med 2006 har en dynamisk duo format av Patrik Schmützer och Micke Palm drivit bandet framåt med en passion som har överträffat förväntningarna.

Deras konstnärliga prestationer har nått en imponerande nivå, kännetecknad av deras förmåga att omvandla och tolka låtar på ett unikt sätt. Med en fingertoppskänsla för önskemål och känslor väljer de ut hitlåtar som de sedan framför på sina egna distinkta sätt. Denna hängivenhet förblir stark, och så länge glädjen i musikskapandet består kommer de att fortsätta att leverera enastående prestationer. Deras strävan sträcker sig också till att vara på den absoluta musikaliska framkanten och att skapa fartfyllda och minnesvärda upplevelser vid varje evenemang.

De kan även hittas här:

FaceBook
SoundCloud
MySpace
ReverbNation
YouTube

Hittills har dessa år varit fyllda med framgångar, markerade av en ström av nyskapande låtar. Med stor förväntan ser de nu fram emot kommande år som lovar ännu mer spännande möjligheter, inklusive nya uppträdanden och nyskapande musikskapelser.

Denna passion drivs också av deras beslut att fortsätta spela in och dela de låtar de skapar. Detta gör de för att erbjuda er en möjlighet att ta del av deras konstnärliga uttryck. Det är möjligt att inte alla låtar kommer att delas, men de kommer att göra sitt bästa för att erbjuda er många av dem.

Vid uthyrning av deras tjänster erbjuds två distinkta alternativ för musikanläggning. Den första alternativet passar mindre utrymmen och kräver en yta på 6 kvadratmeter, medan det andra alternativet passar större områden med en yta på 12 kvadratmeter och kapacitet för upp till 1000 personer. För de större evenemangen erbjuds flexibilitet genom att komplettera och anpassa anläggningen efter behov.

Deras utbud inkluderar både moderna LED-ljus och klassiskt analoga ljusalternativ. Vid behov kan även rökmaskiner och andra effekter integreras för att skapa en stämningsfull och minnesvärd atmosfär.

Musikanläggningar

Väl mött RIP OFF