Coverband

RIP OFF bildades på vårkanten 1999 och hade då 4 medlemmar. Bandet kom till mer som en kul grej. Under resans gång så har det hänt en hel del och två av medlemmarna hoppade av. Från 2006 körde Patrik Schmützer och Micke Palm som en duo och det har gått över förväntan.

De håller idag en hög klass där de skapar låttolkningar av coverlåtar och väljer hits utefter önskemål och känsla. Så länge de tycker det är roligt så kommer de att fortsätta i samma stil samt att hålla sig uppdaterade inom den senaste musiken och underhålla er med fartfyllda och trevliga evenemang.

De kan även hittas här: FaceBook, SoundCloud och MySpace

https://www.facebook.com/RIPOFF.partyduo
https://soundcloud.com/ripoff-production
https://myspace.com/ripoffballistic

Fram till nu så har det varit bra år med många nya låtar. Nu är det 2014 och dom ser fram mot nya spännande år med nya gig och ny musik. De kommer också fortsättningsvis att spela in låtarna som dom lägger så att ni kan ta del av dessa. Inte alla kanske ,men många.

När ni hyr in dem så finns det tre olika alternativ av musikanläggning. Från liten som tar en yta på 6kvm till större som kräver 12kvm (1000 personer). För större evenemang så kompletterar man och hyr in det som saknas. Ljus av både LED och analogt finns. Rökmaskiner och andra effekter kan tas med vid behov.

Väl mött RIP OFF, info(a)rip-off.se